LATEN WE ER SAMEN AAN BEGINNEN

We zijn er voor u. Stress, productiviteit en innerlijk leiderschap kunnen complex en moeilijk zijn om zelf te begrijpen en beheersen. Wij zetten graag onze expertise en ervaring voor u in en verheugen ons oprecht u te leren kennen.

[gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]

PERSOONLIJKE GETUIGENIS

Begin vorig jaar zat ik er helemaal doorheen op mijn werk. Als gevolg van een overname was zo’n beetje alles op mijn werk veranderd wat een enorme workload met zich meebracht en daarnaast had ik ook een nieuwe leidinggevende in het buitenland waar ik niet veel support van kreeg.

Ik voelde me heel erg verantwoordelijk om alle veranderingen snel en goed door te voeren en vond dat ik me opnieuw moest bewijzen t.o.v. het nieuwe management. Op een gegeven moment trok ik het niet meer, ik kon alleen nog maar huilen en ging volledig gebukt onder alles wat ik nog moest doen. Van de ene deadline naar de andere, van het ene project naar het andere. Er moest iets veranderen, dit ging ik niet volhouden. Als ik zo door zou gaan dan zou dit zeker eindigen in een burnout.

Ik heb toen hulp gezocht bij Nuray Stadt van Worldwise Education met het idee om door middel van de hartcoherentie training beter met de stress om te kunnen gaan. Maar ze heeft me veel meer geleerd dan dat. Ze hielp me met een stukje “rouwverwerking” als gevolg van het verlies van mijn oude baan. Hielp me in mijn zoektocht naar wat IK nu werkelijk wil, waar IK blij van wordt in plaats van mezelf maar verantwoordelijk blijven voelen voor alles en iedereen en daarmee mezelf totaal uit het oog verliezen.  Echt alle aspecten kwamen aan bod waardoor ik weer een heel ander mens werd. Ik kreeg de touwtjes weer in handen van mijn eigen leven en mijn stip op de horizon werd me weer duidelijk.

Dankzij de uitgebreide kennis en expertise van Nuray en haar enorme drive om mij  te helpen zit ik nu weer super in mijn vel! Bovenstaande meen ik echt en ik ben de dan ook enorm dankbaar!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miriam

ONZE BELOFTE EN VERBINTENIS

worldwise-education-nuray-stadt

“Nuray Stadt is oprichter van WorldWise Education. Zij heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het uitvoeren en begeleiden van veranderingstrajecten. Nuray helpt je de vraag beantwoorden “Ben je geworden wie je écht kan worden?”. Nuray leert je echt beter omgaan met stress. Zij maakt mensen, teams en organisaties productiever en gemotiveerder. Zij helpt je je innerlijk leiderschap ontdekken en inzetten voor meer resultaat.

NURAY STADT   •   HARTCOHERENTIE TRAINER & PROFESSIONAL MASTER IN HUMANIST, ETHICAL & WORLDVIEW EDUCATION