Nuray Stadt, drijvende kracht achter WorldWise Education

worldwise-education-nuray-stadt

Als ervaren professionele lifecoach bied ik u de ondersteuning om het u mogelijk te maken vaardigheden aan te leren en nieuwe denkpatronen aan te nemen, die u daadwerkelijk helpen problemen op te lossen en uw levensdoelen te bereiken.

Deze opzet bereiken we samen op basis van het Values Performance Model™. Dit versterkt de fundamenten in uw organisatie vanuit verschillende invalshoeken en methoden met als einddoel een toekomstgerichte, open en flexibele mindset alsook een sterkere betrokkenheid bij uw medewerkers.Nuray Stadt geeft opleiding

Ik ben getraind om goed naar u te luisteren, te observeren en mijn aanpak aan te passen aan uw individuele behoeftes. Want enkel een aanpak die echt bij U past kan U echt te helpen. Mijn taak is u de steun en middelen te bieden om vaardigheden, resources en creativiteit, die u al in u heeft maar niet ten volle weet te benutten, aan te wakkeren en in de juiste richting te stuwen.

Als cursist ervaart u een sterk gevoel van partnerschap en steun tijdens het coaching traject bij WorldWise Education. Onze coaching sessies bieden u de tijd, het inzicht en de kans u beter te richten op wat u werkelijk wil en vooral wat er moet gebeuren om het echt voor elkaar te krijgen.

INDIVIDUELE BENADERING VANUIT UW EIGEN POTENTIEEL

worldwise-education-nuray-stadtMijn officiële titel is ‘Professional Master in Humanist, Ethical and Worldview Education’. In normale mensentaal houdt dit in dat ik vakkundig ben op het vlak van persoonlijke groei, samenwerking, productiviteit, innerlijke kracht, gezondheid en welzijn.

Dit betekent dat u voor elk afzonderlijk coaching programma (hartcoherentie / productiviteit / innerlijke kracht / veganisme) bij mij terecht kan.

Mijn aanpak steunt op het invullen van een aantal basisvragen:

 • Waar kom je vandaan?
 • Hoe is het gelopen?
 • Hoe ervaar je dit?
 • Waar wil je naartoe?

Aan de hand hiervan zal ik u de meest gepaste tools aangeven en aanleren om verder te kunnen.

Het doel van elke coaching van WorldWise Education is u uit te rusten met nieuwe vaardigheden. Zowel op het rationele als het cognitieve vlak (het hoofd) als op het vlak van de emotie en de fysiologie (het hart). We werken naar een betere mindset en heartset op basis van een integrale focus.

We leren u zeer bewust nieuwe denkgewoontes, houdingen en attitudes aan omdat deze nieuwe perspectieven voor u openen.

AFZONDERLIJKE COACHING PROGRAMMA’S DIE SAMEN ÉÉN GEHEEL VORMEN

Zoals eerder aangehaald kan u elk van onze coaching programma’s afzonderlijk en alleenstaand doorlopen en u zal er zeer snel baat bij hebben. Toch vind ik het nuttig hier aan te geven dat ze één groot geheel vormen.

Want onze programma’s vormen samen een krachtige vorm van levenscoaching dat elk aspect van uw leven omhelst, lichaam, hoofd en hart. Ze helpen u uw volledige potentieel te benutten en transformatie teweeg te brengen.

UW HERSENEN VERTONEN PLASTICITEIT. EEN MOEILIJKE MANIER OM TE ZEGGEN DAT VERANDERING ECHT MOGELIJK IS.

De meeste mensen leven op een onbewuste of semi-bewuste manier, bijna op de automatische piloot. Zij reageren op gebeurtenissen in plaats van een bewuste richting aan hun leven te geven. Zonder een volwaardig bewustzijn over de vele manieren waarop alles in verband staat met het geheel, kan uw leven gemakkelijk uit de hand lopen.

Als u geen controle over uw leven neemt, dan beheerst het u op basis van onbewuste schema’s die buiten uw bewuste blikveld blijven. Wij helpen u met bewust controle nemen, reiken u de tools en denkpatronen aan om uw leven op meer zinvolle en doelgerichte manier te ontvouwen. Wij helpen u mogelijkheden te ontdekken die anders slechts vage dromen zouden blijven.

Bekijk hierover ook een korte video waarin Dr. Margriet Sitskoorn het heeft over de maakbaarheid van het brein.

Ik ben mij er van bewust dat dit alles erg ambitieus en complex kan overkomen. Het is best mogelijk dat u wat drempelvrees ervaart na het lezen van de vorige regels. Vandaar dat ik afsluit met de nadruk op de laagdrempeligheid van onze aanpak. Zelfs kinderen hebben baat bij onze coaching! Het vraagt geen extreme geestelijke inspanning of uitzonderlijke aanleg van u. En telkens wanneer dit mogelijk is, meten we de resultaten. Want meten is weten.

“Maak je niet druk om waar de weg je naartoe zal brengen. Concentreer je liever op de eerste stap. Dat is het allermoeilijkste onderdeel en dat is waar je verantwoordelijk voor bent. Zodra je die stap het gezet, laat je alles op zijn natuurlijke beloop en komt de rest vanzelf. Laat je niet meevoeren door de stroom. Wees zelf de stroom.”

Wijze woorden van de 13e eeuwse dichter en mysticus Roemi.

Neem contact met mij op en in een vrijblijvend gesprek beantwoord ik alle vragen waar u nog mee zit.

Tot binnenkort.

Liefs,

Nuray

DIVERSE TRAININGEN

 1. In company training/ training op maat (maatwerk)
 2. Individuele trajecten
 3. Open inschrijving training Hartcoherentie
 4. Open inschrijving training Humanisme & Zelfvorming
 5. Nuray Stadt als spreker inhuren
 6. Verkenningssessie om mogelijkheden af te toetsen en samen de beste oplossing op maat te bepalen
 7. Nuray Stadt als sparringpartner inschakelen om 1 op 1 samen na te denken over een aantal pistes en opties rond de thema’s die u op deze website aantreft.

Neem hiervoor rechtstreeks contact op met Nuray Stadt